cuma nak bagitau


kepada kekawan yang terserempak ngan blog nie..Selamat Datang….

Nak tegaskan sini… Blog ni bokan merupakan blog rasmi SKPZ… jadinya… Isi blog ni mungkin pelik2 ckit(sukahati kami la)..

Apapun.. kepada yang teringin nak join Skpz wordpress… silakan….

maklumkan permintaan korang kat sini…. akan admin add korang….

5 responses to this post.

  1. Posted by nawfos76 on 22/05/2009 at 10:10 am

    Aku cadangkan kita buat sesi interbiu sikit apa yg nak join tu…
    Uji EQ sama IQ dia…hahahhhaahah

    Reply

  2. Posted by badrul on 13/06/2009 at 10:52 pm

    cikgu, saya nak cari balik kawan-kawan lama sktr/skpz 76-82. kalau ada info harap dapat pass kat saya. TQ.

    Reply

    • wah ini oldskool skpz….
      nenanti saya siasat kalau ada info2 pasal bekas murid tahun yang tuan nyatakan..
      yang terkini kebanyakkan dema yang buat reunion semuanya bekas murid skpz yang baru2…

      Reply

    • Posted by nawfos76 on 15/06/2009 at 3:08 pm

      Apa kata en. Badrul ajak diorang join sini ramai2… then buat satu column utk Ex-Skpz… buh nama kat situ… then dah banyak korang bole la buat gathering… tak pun mintak la kat webmaster Sir Hezry tuh… bole punya….

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s