dulu dua,sekarang tiga dah……..


alhamdulillah…baby aku dah selamat dilahirkan pada jam 11.16 pm,24 mei 2009..berat 3.26kg..baby boy..tak tau lagi nak boh nama apa..
prepaidboss org pertama di sekolah aku bgtau…sebabnya, dah tentu dia kena rilif kelas aku..sori ya geng…lagipun ko tak puas hati minggu lepas sebab x dapat rilif…so minggu ni aku puaskan hati ko…
di sini aku letakkan gambo baby boy aku…
pintu masuk dewan bersalin
fail pendaftaran masuk wad
cuba ngkorang baca tu...
baby boy aku....

3 responses to this post.

  1. alahai…. comel anak hang dapi….
    bagi nama baik2….
    apa2 nanti update le kat sini….
    leh kami nenengok2 dan baca2….

    Reply

  2. Posted by nawfos76 on 26/05/2009 at 11:39 am

    Tahniah…

    bertambah lagi kerabat dapi…
    memang cute baby nih… bagi nama pung cute2 gak tau…

    Reply

  3. Posted by aretie on 07/06/2009 at 12:06 pm

    tahniah ckgu dapi. cutenye… : )

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s