cuti sekolah dan tidur


i wish i can sleep like this…

mozilla firefox

cuti sekolah nie.. aku nak ambek masa berehat dan tidor macam kucing ateh nie…

baik jea melingkor… Gambar ni aku ambek masa ke pasar kat tapah. Bila perati, ikhlas betul kucing ni tidor..

Udah sampai separuh perjalanan tahun 2009, badan dah mula sakit2… pala dah mula pening2…

emosi pon dah mula tak stabil… cepat nak melenting… cuma tangan ni jea memang berat nak naik..

ah.. looking forward for this holiday around tapah je lah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s