Taklimat KSB ver2


Aku menghadiri satu taklimat di bilik gerakan.. semasa dalam perjalanan ke bilik tu, aku terperasan semacam satu aura terbias keluar dari pintu… Menyala2… Kaler hijo….

Ya, tak lain tak bukan ni mesti ada kena mengena dengan ustaz/ah…
satu pogram bakal dijayakan sabtu nie iaitu Kem Solat Bestari…(rasanya tulah kut namanya)

Tu dia, aku cukop berbangga dgn ustzs…kat skolah nie…. Ada je pogram deme untuk memantapkan ilmu agama anak2 kita…. Aku dapati dema tu semua rajin2 belaka… Tak cukup dengan kelas2 biasa, ditambah lagi masa selepas waktu balik..-mengajar anak2 mengaji atau sebagainya… Aku nak juga membantu tapi disebabkan kesuntukan masa dan ilmu yang terhad… Aku rasa elok le pihak2 yg pro macam dema2 yg lakukan…

Aku terlibat/dilibatkan pada sabtu nie….
Aku merasakan pemilihan tersebut.-pada hemah aku sendiri mungkin kerana aku terlewat sedikit mencukur janggut yang ada beberapa helai nie.. Em… (aku kena set penggera cukur janggut nampak gayanya…) apapun kali ni aku berseorangan kerana sebelum ini.-aku dan ustaz dapi akan berganding tenaga..-namun begitu.-oleh kerana ustaz dapi (kolej boy) melanjutkan pengajian di menara ulu kinta..-jadinya tanggungjawab nie diletakkan terus pada aku… Aku terima jea. Kalau aku tak berapa faham nanti… Aku info2 le ngan urusetia…. Seeloknya bab2 agama jangan le mandai2…. Tak tahu.-tanya……

Nenanti aku update posting ni lagi….

Yang benar,
KULOP LUDIN
(the ustaz sir)

julai 18
ini adalah update dari pelaksanaan Kem Bestari Solat

gambar2 yang aku upload,ada campur2 daripada prepaidboss collections dan  j.aini collections… akan aku pamerkan kat sini…

skpz kem bestari solat 2009 1

skpz kem bestari solat 2009 2

skpz kem bestari solat 2009 5

skpz kem bestari solat 2009

skpz kem bestari solat 2009 4

skpz kem bestari solat 2009 3

skpz kem bestari solat 2009 12

skpz kem bestari solat 2009 10

terima kasih kepada Ustazah kita atas gambar2 yang dikongsi:
skpz kem bestari solat 2009 13

manakala ini pula adalah koleksi dari kacamata kulop ludin

skpz kem bestari solat

skpz kem solat bestari v2 5

skpz kem solat bestari v2 3.1

skpz kem solat bestari v2 8

skpz kem solat bestari v2 6

skpz kem solat bestari v2 4

skpz kem solat bestari v2 2

gambar2 dari geng2 yang lain tak dapat aku ambil sebabnya aku pun jadi ustaz kali nie.. so, takleh nak melaram ke semua tempat….

perjalanan kem bestari solat berjalan lancar…. tahniah kepada panitia pendidikan islam atas penganjuran program yang bermanafaat!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s