picture of the month


gambor bunga raya aku telah dipilih sebagai picture of the month.

agaknya orang putih gemor bunga raya kot…..

gambar seperti di bawah…..

hibiscus gambar ni aku snap  masa tengah nunggu orang umah balik keje……bukan dapat hadiah apa2…. tapinya, ada beribu gambor bunga raya satu dunia hantar, tapi dema pilih gambor aku…. huhu…. kena belajor banyak lagi pasal potogerapi!!

ini dia link ke group flickr! tengok sini!!

2 responses to this post.

  1. Posted by nawfos76 on 27/07/2009 at 10:53 am

    Huh…

    Tahniah2… bukan senang orang nak pilih ni…
    Harap2 abang Megat kita nanti jadi salah sorang potograper termasyhur nanti… Jadi mcm geng2 national geographic tu dah la… hahahahahah

    Reply

  2. Posted by djaggat on 31/07/2009 at 8:47 pm

    mungkin org putih yg pilih gambo ni mangkuk gamaknya

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s