edit photo made easy bebenor!!!


bazar ramadhan stadium perak pt 3

tapah road gerai bawah pokok

to slim river

the blue bicycle is not my bicycle

di atas adalah contoh2 photo editing yang aku buat menggunakan satu software yang free sahaja!! tak yah bayor apa2…teh ais segelas pun idak……

korang edit le gambar2 sebelum hantar cuci kat kedai….. photo korang jadi cun lagi….. ala2 pro photographer….. program ni khas buat amatur2 yang tak berapa nak paham tentang photoshop yang memerlukan kemahiran tinggi2 belaka…….

korang leh donlod secara percuma guna link di bawah… klik kat gambor tu yea…. belajor editing kejap jea…. trial n error lepas tu…. korang pun pandai…….

donlod…. jangan tak donlod!!!!

photoscapee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s