PEUGEOT /ˈpɜ:ˌʒoʊ/ (PəR-zhoh))


antara kete europ mantap adalah pujo….

sejarah mereka bermula seawal 1700an…. dah lama bisness mereka bertapak di sana tu… macam2 dema keluarkan sampai mesin kisar,basikal dan semuanya dema keluarkan…..

peugeot ni banyak memenangi anugerah the best of europe….

European Car of the Year

Peugeot has produced three winners of the European Car of the Year award.
1969: Peugeot 504
1988: Peugeot 405
2002: Peugeot 307 Other Peugeot models have come in either second or third in the contest.
1980: Peugeot 505
1984: Peugeot 205
1996: Peugeot 406
1999: Peugeot 206

antara model yang menjadi minat aku adalah pujo 206… juara rally wrc 2000

tiap kali kalau berPS2... kete ni jadi piihan aku..... tak dapat yang ori....dalam game pon jadilah!

antara mereka yang dapat merasai nikmat berpujo adalah salah seorang contributor blog ini iaitu sir sofwan. apakata beliau tentang peugeot 406.

panduan yang mantap betoi…. paling best masa conering… kita akan lebih konfiden sebab kestabilannya…..

sir sofwan juga membenarkan aku berkongsi gambar peugeot tapi katanya…

gambaq steren je la sebab kalau semua skali, nanti hang teringin lak

peugeot 406 stereng only

stereng peugeot 406 dari dekat menampakkan ciri2 kekemasan dan gripping yang sangat baik.

hampeh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s