skpz no internet no vitamin


271020093342

skpz no internet no vitamin….. adapon seperti gambor di atas… skpz akan sekali lagi dinaikkan taraf ict tahap kabuputen!!jadinya dalam 2/3 minggu nie…. tiada lah adanya line tenet…..
jangan diperdulikan signal wifi kat laptop korang tuh… walopon penuh bar… tapi tiada ada gunanya….

kulop ludin of skpzkiranya korang nampak aku bersama pokok kelapa…anggapla aku sedang berbicara tentang internet….

terkini

kemungkinan senin nanti dah ada balik link internet kita.
terimakasih kepada penyeraras makmal komputer kita staz hamizun kerana bersusah payah kontek sana sini (sana situ sini sana siti) demi memastikan kita boleh berinternet kerana sistem sekarang banyak memerlukan penggunaan internet…. moh kita sesakkan dat a SISPOL batang padang…..
isi jangan tak isi!!

6 responses to this post.

  1. Posted by djaggat on 28/10/2009 at 3:36 pm

    adapun ketiadaan internet tersebut adalah disebabkan bbrp kemungkinan:
    A. Kabel dicuri org.
    B. Pencuri mencuri kabel
    C. Kedua-dua diatas

    Reply

  2. Posted by teacherel on 06/11/2009 at 10:09 pm

    wakakaka..shabas inspektor sahab

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s