skpz lady biker masuk utusan


12858_104391212906395_100000065490574_121272_2658638_n


salah seorang warga skpz telah masuk paper utusan, gambar diambil masa teacher tu mengikuti kursus bestari selama sebulan di maktab ipoh…nama barunya aku lupa lak…….

gambarnya dapat aku godek2 kat facebook…..

blog lady biker tu ada kat sbelah… aku dah watkan link ke blog dia……. teacher ni minat pada motor2 besor! jadinya bukan setakat minat gitu malahan telahpun mempunyai sebuah big bikenya sendiri…. aku tengah nunggu dia updatekan blognyea….

kulop ludin of skpz
*impian ber big bike memang ada…. cuma tak tercapai jea!!

3 responses to this post.

  1. Posted by ladybiker81 on 06/11/2009 at 10:17 pm

    wakakaka…thank you sir…oleh sebab sir telah mempromosikan teman…dengan ini teman mengishtiharkan akan belanja sir makan kat sekolah selama 2 hari…wakakakaka

    Reply

  2. Posted by ladybiker81 on 06/11/2009 at 10:19 pm

    ni tengah berusaha dgn bersungguh sungguh meng updatekan blog…wakakaka…(dah pi kursus bestari sebulan pun tak pandai2 lagi…hampeh tul…wakakaka)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s