SKPZ KEPUTUSAN UPSR 2009


pagi tadi cuaca agak redup…. murid2 tahun enam mula gelisah kerana sebentar lagi… keputusan UPSR akan diterima oleh mereka. dan guru2 juga begitu…. semua memerhatikan pintu pagar sekolah…. keputusan akan tiba tidak lama lagi….. setiap kereta yang masuk diperhatikan jenamanya…. mata mencari2….. kereta waja panduan Tuan Gurubesar.

skpz upsr 2009

 

skpz upsr 2009

aku perhatikan mereka(bebudak semua) semacam tidak sabar untuk mengetahui nasib masing2…… resah dan gelisah jea… berbeza time aku dolo…. tak gheti nak rasa camtu masa dapat result penilaian…. poyo jea….. nampak sangat bebudak sekarang level mereka tinggi… maklumlea… masing2 dah ada henpon…

skpz upsr 2009

setelah keputusan di dalam genggaman pihak sekolah makanya satu perjumpaan khas telah diadakan di dewan skpz. gurubesar telah mengumumkan keputusan secara rasmi…. bebudak sangat gembira dan ada juga yang keciwa.

skpz upsr 2009

juga hadir pada hari ini adalah mantan gurubesar iaitu tuan haji abidin yang kelihatan gembira kerana kejayaan 11 orang murid mendapat 5a! Hasil perancangan beliau sebelum bersara membuahkan hasil.

skpz upsr 2009

aku sempat gak bergambar, tu pon anak murid aku snapkan…. seramai 12 orang murid mendapat A dalam Bahasa Inggeris… tapi yang sorang tu bersilang B dengan satu matapelajaran lain….. Ada peningkatan dalam kuantiti dan kualiti pencapaian Bahasa Inggeris tahun nie…. Aku ucapkan tahniah dan terimakasih kepada guru2 bahasa inggeris(yg mengajar dari tahun 1-3), puan ellayana dan encik sofwan yang banyak membantu aku tak lupa juga kepada puan shamsiah dan puan maznah… mereka berdua memang hebat dalam mengajar bahasa inggeris, old skool!!

skpz upsr 2009

11 orang murid yang berjaya mendapat 5A… mengalir airmata mak bapak bebudak nie bila mengetahui kejayaan anak masing2… terutama kepada tokei kantin, Puan Nor….. (dapat makan percuma!!)

skpz upsr 2009

ni posing khas daripada geng 4 sekawan….. geng nie…. dari mula lagi dah bertekad nak dapat 5A!! tahniah sir ucapkan!!

peningkatan dalam semua matapelajaran menunjukkan SKPZ, walaupun jauh nun dihujung sana mampu menari mengikut rentak… sebagaimana gendang dipalu……..

kulop ludin of skpz

macam2 airmata aku tengok hari nie…..

memang sangat mencabar dalam mengajar subjek killer nie….

kepada rerakan yang lain…. anda memang hebat belaka!!

8 responses to this post.

  1. […] SKPZ KEPUTUSAN UPSR 2009 […]

    Reply

  2. Posted by djaggat on 20/11/2009 at 4:30 pm

    tahniah kepada ang dan juga aku kerana matematik pun meningkat. Aku memang seronok. Mana idaknya,penat gak nak abis syllabus sblm bulan 3. Penin woo..

    Reply

  3. Posted by Sue Ellyn Sygckit on 04/12/2009 at 10:29 am

    Tahun depan giliran teman laks penin pala melayan
    kerenah bebdk Thn 6 ……sabokan laaa ati teman…
    Moga darah tinggi teman tak up..up…n…away……….

    Reply

    • haha…..
      ikotkan firasat teman nie…..
      bebudak tahun depan, huhu…… kena banyak bersabor!
      tahun lima nie pon dah nampak belangnya….

      harap2 tahun depan dema matang ckit……]
      tahniah le pada mike yea……

      Reply

  4. Posted by SARANNYA on 17/02/2010 at 6:56 pm

    how to do english paper 1

    Reply

  5. Posted by SARANNYA on 17/02/2010 at 6:58 pm

    how to do english paper2 section A

    Reply

  6. Posted by fatin mahirah on 25/02/2010 at 1:34 pm

    sir…..pic sy mne???smpai aty sir….!..huhuhu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s