Posts Tagged ‘maktab’

Institut Perguruan Ipoh aka maktab perguruan ipoh


Institut Perguruan Ipoh, originally uploaded by Kulop Ludin.

Institut Perguruan Ipoh
gambar kiriman sir dapi sebagai pembakar semangat untuk menjadi kolej boy/girl……
Institut Perguruan Ipoh

Institut Perguruan Ipoh

Institut Perguruan Ipoh

Institut Perguruan Ipoh
dekat area2 sinila tempurung kanan lutot aku meletop, dah14 tahon tak baik2 lagi……

maktab perguruan ipoh perak mpip n5
dan apabila melihat gambar2 yang dikirim… teringat aku masa kat maktab tu dolo…..

apa khbar kawan2?

aku baru sudah buat satu tugasan dan ada agi 7 menyusul…so malam yang kian kelam ni, aku rasa nak merepekla kejap..meg47….gambo2 maktab telah ku shoot khas buatmu ulas cuma aku tak dan nak mail kat mu..jadinya, insyaallah hari cuti hujung mgu ni aku mail kat ngko…ko punye email prepaidboss@yahoo.com kan? mcmana budak2 d6?ada progress ke?bukan aku x nak p sekolah,cuma memang aku takde alasan..apakah alasan yang sesuai untuk ketiadaan alasan tersebut?perlukah aku mengalas pulasan yang berada di rumah pak hassan?aku pun tak tahu…..