Posts Tagged ‘no internet’

skpz no internet no vitamin

271020093342

skpz no internet no vitamin….. adapon seperti gambor di atas… skpz akan sekali lagi dinaikkan taraf ict tahap kabuputen!!jadinya dalam 2/3 minggu nie…. tiada lah adanya line tenet…..
jangan diperdulikan signal wifi kat laptop korang tuh… walopon penuh bar… tapi tiada ada gunanya….

kulop ludin of skpzkiranya korang nampak aku bersama pokok kelapa…anggapla aku sedang berbicara tentang internet….

terkini

kemungkinan senin nanti dah ada balik link internet kita.
terimakasih kepada penyeraras makmal komputer kita staz hamizun kerana bersusah payah kontek sana sini (sana situ sini sana siti) demi memastikan kita boleh berinternet kerana sistem sekarang banyak memerlukan penggunaan internet…. moh kita sesakkan dat a SISPOL batang padang…..
isi jangan tak isi!!

Advertisements