XXdisclaimerXX



skpz_persiapan_majlis_perpisahan_gurubesar_2009_15


skpz_persiapan_majlis_perpisahan_gurubesar_2009_11

Sekolah ini adalah diantara sekolah-sekolah luar bandar yang berjaya dalam bidang akademik dan ko-kurikulum.

Dah ramai yang berjaya…

Disklaimer!

*Jadi Laman web ni bukanlah laman web rasmi sekolah... Lebih kepada nak berkongsi info2 terkini tentang SKPZ. Persembahan adalah lebih bersahaja…  Dan ada diantara bahan2 di dalam laman nie yang aku dapat kat dalam intenet gak, so kalau bebenda tu semua milik tuan/puan… just info2 ke email myskpz@gmail.com

Nanti aku letakkan kreditnya….So, selamat berklik!

webmaster

Saudagarhpa.com- Perniagaan itu sunnah

Advertisements