SKPZ HARI ANUGERAH CEMERLANG 2009


pada 12 nov lepas, skpz telah mengadakan hari anugerahnya..

untuk kali ini, aku tidak sepenuhnya dapat mengambil gambar kerana keadaan kesihatan yang kurang mengizinkan…

feel tarak la… takleh nak fokus subjek dengan baik…. jadinya aku telah meminta bantuan sir sofwan dan sir hasril….

kiranya….. takle banyak gambor2 korang…… mana yang sempat jea aku snap…..

skpz hari anugerah cemerlang 2009
bersama dengan kumpulan nasyid sekolah di bawah seliaan ustzah siti eishah….

skpz hari anugerah cemerlang 2009(2)
ucapan perasmian oleh penghulu mukim batang padang!!

skpz hari anugerah cemerlang 2009
ucapan gurubesar!

skpz hari anugerah cemerlang 2009
doa2.. oleh ustaz fauzi

skpz hari anugerah cemerlang 2009
disebalik tabir sebelum persembahan.

skpz hari anugerah cemerlang 2009
antara mereka yang hadir……

skpz hari anugerah cemerlang 2009(40)
murid paling cemerlang, amira izzati mohd fadil!

kalau nak tengok gambar2 lagi… just click kat mana2 gambar dan terus ke flickr!!

2 responses to this post.

  1. Posted by Sue Ellyn Sygckit on 16/11/2009 at 6:30 pm

    Mcm biasa pic teman memang takkan terselit ckitpon
    sbb teman cuma bekerja di belakang tabir n langsir….
    apapon backdrop yg teman hasilkan nmpak cun ,ayu n jelita
    sebijik mcm tuan yg buat…hehhehehhe jgn jeles Boboi….
    ( nak tggu org len puji lmbat sgt so puji diri sendiri laa)

    Reply

  2. skpz hari anugerah cemerlang 2009
    ada la gambor mike…. tapi pala jea….. ok le tu kot…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s