Posts Tagged ‘photo editing’

edit photo made easy bebenor!!!

bazar ramadhan stadium perak pt 3

tapah road gerai bawah pokok

to slim river

the blue bicycle is not my bicycle

di atas adalah contoh2 photo editing yang aku buat menggunakan satu software yang free sahaja!! tak yah bayor apa2…teh ais segelas pun idak……

korang edit le gambar2 sebelum hantar cuci kat kedai….. photo korang jadi cun lagi….. ala2 pro photographer….. program ni khas buat amatur2 yang tak berapa nak paham tentang photoshop yang memerlukan kemahiran tinggi2 belaka…….

korang leh donlod secara percuma guna link di bawah… klik kat gambor tu yea…. belajor editing kejap jea…. trial n error lepas tu…. korang pun pandai…….

donlod…. jangan tak donlod!!!!

photoscapee

Advertisements